L’educació de l’empatia és possible

Un llibre d’Anna Carpena
EUMO Editorial, 2015 – 183 pàg.
BIB-ID 1554219504 – 159.94 CAR
+info (www) / consulteu disponibilitat al catàleg (ARGUS)

Intel·ligència emocional per a un món millor
L’empatia no és una idea romàntica, ni una qualitat pròpia només d’algunes persones, ni una importació espiritual d’altres cultures, sinó que és una capacitat humana biològica sobre la qual podem incidir i en la qual l’educació té un paper fonamental.
Per fer créixer l’empatia dels infants cal fer-ho des de l’empatia, tant a casa com a l’escola o en qualsevol àmbit educatiu. I el procés comença amb la construcció d’un entorn capaç de donar resposta a les necessitats de la infància.
Què és l’empatia i com s’educa. D’això ens parla l’autora, combinant l’aproximació interdisciplinària al tema amb les orientacions pràctiques, en aquest llibre destinat a les famílies, als educadors d’infants dels zero als dotze anys i a tothom qui cregui que l’educació emocional ens fa millors com a persones i com a societat.

Anna Carpena Casajuana (Terrassa, 1950), mestra, mare i àvia. Especialista en educació socioemocional. Ha estat formadora de professorat, ha impartit diversos postgraus universitaris i ha assessorat centres educatius. Actualment està jubilada i es dedica a fer conferències i assessoraments i a escriure.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s