50 oficis esbojarrats que potser encara no coneixes

Un llibre de Carles Sala i Vila
Il·lustracions de Pep Brocal
Editorial Cruïlla, 2014 – 111 pàg.
BIB-ID 1554219498 – I3 SAL
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Saps que els baixaquís són les persones que avisen els viatgers despistats perquè no passin de llarg de la parada on han de baixar? Si et fa fàstic ficar-te el dit al nas, has pensat a contractar els serveis d’un burxanàpies? T’agraden les tempestes però al teu poble no hi sol ploure? Doncs posa’t en contacte amb el tempestaire, ell et resoldrà el problema! Diccionari de fantasia i humor.

Carles Sala i Vila (Girona, 1974) va estudiar Magisteri i ha exercit de mestre. Actualment, però, es dedica a l’artesania i a la literatura, i escriu sobretot per a infants. Va guanyar el premi Vaixell de Vapor 2009 amb l’obra El triomf d’en Polit Bonaveu. Editorial Cruïlla també li ha publicat La bruixeta Rosaura Maria Llufa (a la Sèrie Blanca d’aquest mateixa col·lecció), La llegenda de Sant Jordi… explicada pel Senyor Drac!Petita història d’un plantador de cases.

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s