Un món de famílies

Un llibre de Marta Gómez Mata i Carla Nazareth
Editorial Comanegra, 2015 – 58 pàg.
BIB-ID 1554217647 – I2 GOM
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

El món és ple de grans famílies que, dia a dia, demostren que viure junts fa que la vida sigui molt menys complicada i més bonica. Cada una té somnis diferents, il·lusions que la converteixen en única i especial. A casa de la Família Orquestra, per exemple, s’escolta música a totes hores; en canvi, la Família Amazones prefereix sortir en busca d’aventures mentre la Família Coet es diverteix amb la seva passió per les últimes tecnologies.
La Família Nòmada és especialista en viatjar pel món i canviar de casa, per aquesta raó s’entén molt bé amb la Família Babel, que parla un munt d’idiomes i li encanta aprendre. Hi ha famílies més aviat cridaneres, com la Família Caravana, i altres que gaudeixen de la tranquil·litat, com la Família Zen. Algunes no han tingut un camí fàcil, com la Família Macedònia, que té dos pares. I no hem d’oblidar la Família Infinita, que adopta fills que a vegades vénen de molt lluny…
Hi ha tantes famílies com éssers humans, però totes tenen una cosa en comú: estimar-se molt i estar-ne segures i felices.

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s