Medicina sense enganys

Un llibre de J.M. Mulet
Pòrtic, 2015 – 387 pàg.
BIB-ID 1554219627 – 615.8 MUL
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Les opcions al marge de la medicina tradicional són cada dia més nombroses – flors de Bach, arometaràpia, acupuntura -, alhora que creixen els dubtes sobre la seva fiabilitat.
El professor Mulet, bioquímic, i autor de l’aclamada obra Comer sin miedo, desmitifica les medicines alternatives i posa en evidència alguns enganys. Mostra com certes pràctiques constitueixen un pur negoci a costa de la salut i dels diners de les persones que hi acudeixen. L’autor aplica el seu focus crític sobre branques com la psicoanàlisi, les anomenades medicines naturals o l’homeopatia, per separar el gra de la palla i oferir-nos criteris objectius per discernir en quina mesura són o no de confiança.
A partir de casos tan sonats com els de Steve JobsJimmy WalesMulet aplica el rigor científic i el seu llenguatge directe per advertir-nos que, davant d’un problema de salut, cal posar-se en mans d’un bon professional i no deixar-se entabanar per falses promeses.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s