Crònica de la presentació del llibre “Ulls maragda” de Marta Alòs

WhatsApp Image 2018-05-12 at 20.50.39La intensa pluja que va caure al Pallars Sobirà el darrer dissabte, 12 de maig, no va impedir la presentació del llibre Ulls maragda, la darrera novel·la de Marta Alòs, que amb aquesta obra s’endinsa amb èxit de crítica i públic al gènere negre.

La presentació, que ha tingut lloc a l’Oficina de Turisme i ha anat a càrrec del senyor Raimon Monterde, alcalde de Sort, ha pres la forma de conversa distesa i amable amb els assistents que, a més de comentar detalls de la novel·la i l’argument, s’han interessat per les especificitats del gènere negre i la construcció de personatges, sovint amb contrapunts reals i reconeixibles.

El mateix es pot dir dels escenaris, que a més de retratar una Lleida en ocasions boirosa ens permeten viatjar en alguns trams de la novel·la al Pallars Sobirà, a indrets com Tírvia i Alendo que es reconeixen de seguida per l’acurada parla pallaresa dels diàlegs que hi tenen lloc.

L’autora, a qui agraïm la seva presència i que aviat ens acompanyarà en les Vetllades Literàries de la Biblioteca, s’ha mostrat satisfeta de l’experiència que li ha suposat l’escriptura d’aquesta novel·la i ens ha avançat que en un futur proper es retrobarà amb els personatges protagonistes, l’agent Roure i el periodista Joan Serradell.

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s