Un gos

Un llibre d’Alejandro Palomas
labutxaca, 2017 – 348 pàg.
BIB-ID 1554173581 – N PAL
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Asseguts en una cafeteria una tarda de principis d’estiu, en Fer i la seva mare, l’Amàlia, esperen una trucada que no arriba. Durant les hores següents, en Fer farà l’impossible per ocultar el que s’amaga darrere d’aquesta temuda trucada que pot fer miques la calma que s’ha instal·lat a la família des que, sent tot just un cadell, l’R va arribar a la seva vida. Quan el telèfon sona per fi, la nit portarà confessions, veritats i les cinc lletres d’un nou nom.
Un gos no és només el retrat del vincle fascinant entre un home i el seu gos, sinó també un remolí d’emocions en què conflueixen una mirada tendra i crua de l’univers familiar i un homenatge a l’amor en totes les seves manifestacions.

Alejandro Palomas (Barcelona, 1967) és llicenciat en Filologia Anglesa i màster en Poètica pel New College de San Francisco. Ha estat traductor d’autors com Katherine MansfieldFrançoise SaganJack London. És autor de poesia i de novel·les, entre les quals destaquen El alma del mundo (finalista del Premio Primavera de Novela 2011), Agua cerrada (2012) i Un fill (2015). La seva obra ha estat traduïda a deu llengües.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s