Perfils de Nora

Un llibre de Margarida Aritzeta
Editorial Proa, 2003 – 371 pàg.
BIB-ID 1554173455 – N ARI
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

«El vi és com la vida, se li ha de donar temps però s’ha de saber consumir en la seva plenitud», va dir la Nora Dorrego. I això és el que sempre ha fet la pintora: beure a grans glops la vida, amb passió i risc, deixant que el most fermenti i consumeixi els secrets més paorosos. El segle XX, ferit de guerres i exilis, ha vist com els artistes lluitaven per travessar els confins del llenguatge de l’art. Va arribar Nora a empenyorar l’ànima al diable? No és fàcil saber-ho. Ella mateixa reconeix que la seva pintura s’alimenta de la vida dels qui l’han estimada i que mai no li ha dolgut el preu de solitud que li ha costat. Ara, al cap dels anys, passa comptes amb els records mentre assaboreix una copa de vi. I l’ombra de l’amant llueix al fons de la copa mentre n’anem desgranant els secrets.

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s