El temps de les cireres

Un llibre de Montserrat Roig
Versió de Núria Martí Constans
Editorial La Mar de Fàcil, 2017 – 176 pàg.
BIB-ID 1554216084 – N MAR
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Després d’haver viscut 12 anys a França i Anglaterra, la Natàlia Miralpeix torna a la Barcelona dels anys 70, on retroba el passat i el present de la seva família: uns personatges que enmig de la grisor de l’època busquen el sentit de les seves vides.

El temps de les cireres és una crònica que reflecteix la crisi de valors provocada per la guerra, el franquisme i la repressió.

Els materials de Lectura Fàcil són llibres, documents, pàgines web, etc, elaborats amb especial atenció per ser llegits i entesos per persones amb dificultats de comprensió lectora. Segueixen les directrius internacionals de l’IFLA pel que fa al contingut, llenguatge i forma. L’Associació Lectura Fàcil atorga el seu segell LF als llibres que segueixen aquestes pautes.
Els destinataris dels materials de Lectura Fàcil són persones amb dificultats lectores, de caire permanent (discapacitats sensorials o psíquiques, senilitat, etc.) o transitori (immigració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient, transtorn de l’aprenentatge, etc.)

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s