Llegat mortal

Un llibre de Mary Higgins Clark
Traducció d’Esther Roig
Edicions 62, 2017 – 350 pàg.
BIB-ID 1554216091 – N CLA
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

En aquest nou thriller de Mary Higgins Clark, la mestra del suspens d’alta tensió, una periodista busca la seva mare mentre cobreix un judici d’assassinat.
La periodista Delaney Wright està a punt de fer el salt a la fama quan li encarreguen cobrir per a les notícies de la televisió el judici d’una dona acusada de matar el seu marit, un conegut metge molt ric, malalt d’Alzheimer. Hauria d’estar més que satisfeta, però el desig de localitzar la seva mare la mortifica. Quan uns amics s’ofereixen a ajudar-la a investigar el misteri que envolta els seus orígens, descobreixen un secret que no es veuen amb cor de desvelar.
Just abans de començar el judici, l’advocat li proposa a l’acusada que accepti un acord amb el fiscal. Però la Betsy el refusa. La fermesa de l’acusada impressiona la periodista, cada vegada més convençuda que la dona és innocent. En canvi, el fillastre, que viu ofegat pels deutes dels creditors i la pensió a l’exdona, durant el judici mostra uns nervis sospitosos…

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s