I ens vam menjar el món

Un llibre de Xevi Sala
Columna Edicions, 2016 – 264 pàg.
BIB-ID 1554216053 – N SAL
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)
Premi Prudenci Bertrana 2016

Elias Barrera, sergent de l’exèrcit dels Estats Units, arriba a l’Estartit per assistir al funeral del seu pare, un militar que va servir a la base Loran, i sobretot per recollir l’antiga bandera familiar. Per recuperar-la, però, s’haurà d’entendre amb Gori Vilar, militant comunista i pescador del palangre, que li explicarà la increïble història que va viure amb Kirk Barrera, el Soldat Imperial, l’home que va salvar tot un país.

Un relat divertit, tendre i emotiu per on desfilen personalitats com ara Kirk DouglasSantiago CarrilloAmanda LearJosep PlaSalvador Dalí. El conjunt conforma un fresc excepcional que gravita al voltant de les bases nord-americanes i en escenaris tan emblemàtics com l’Hotel Llafranc o la central nuclear Vandellòs I.

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s