La Fina Ensurts

Un llibre de Joan Bustos
Il·lustracions de Jorge del Corral
Editorial Barcanova, 2016 – 159 pàg.
BIB-ID 1554216985 – I3 BUS
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)
14è Premi Barcanova Literatura Infantil

La Fina és bufona, molt bona nena i ho aprova tot, però això és un gran problema. Per què? Doncs, perquè en el món on viu, Espantilàndia, cal ser lleig, mala persona i suspendre-ho tot per no ser friqui. Cansada que els companys la insultin dient-li guapaneta, voldria parlar-ne amb la tutora, la senyoreta Unglots. Però la dona està sempre massa ocupada fent-se la manicura i xatejant amb el seu promès zombi, que li ha robat el cor (i no és una manera de parlar).
Un dia, quan la Fina arriba a casa, els pares, en Corduli i l’Horrorosa, li proposen un viatge cap a un món on ella no serà la rara, on la gent es lleva al matí i on guapo és un compliment. Marxar a aquest món desconegut li fa por, però potser serà la solució a tots els maldecaps.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s