Rere el mur

Un llibre de Noemi Bagés
Editorial Barcanova, 2009 – 235 pàg.
BIB-ID 1554171808 – CL JN BAG
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Amb l’estiu, no és solament la calor, el que arriba al Pallars. Els Fort, una família tarragonina, hi han comprat una casa amb la intenció de convertir-la en un hotel rural. Sense que ho sàpiguen, la seva aparició esdevé el desencadenant d’un rebombori de xiuxiuejos i mirades plenes de significat entre els habitants de la vila, un microcosmos on tothom es coneix i comparteix els mateixos secrets. Què és el que no s’atreveixen a explicar-los? Per què ningú no gosa ni tan sols apropar-s’hi? Seran els nous amics dels fills grans els qui els faran plantejar els primers interrogants, les respostes als quals hauran de buscar rere els murs del jardí, del magnífic edifici i dels silencis dels veïns. Què s’hi amaga? ¿Té alguna cosa a veure amb els antics propietaris de la casa, després dels quals, tot i haver-se escolat més d’un segle, no ha estat ocupada per ningú?
El contingut d’uns documents serà, alhora, l’origen i la solució del misteri, que els Fort desvetllaran amb molta intuïció i, sobretot, gràcies a la informació donada per la nova amistat de la més petita de la família. Només les parets són muts testimonis de dues històries que transcorren paral·leles, però que, tot i això, comparteixen final.

Noemi Bagés · Va néixer a Frankfurt el 1974. Dos anys després, la seva família va tornar a Catalunya i s’instal·là a Tarragona. És professora de llengua catalana i literatura i compagina la seva professió amb la creació literària. És autora de les novel·les Perdoni, a quin segle diu que som? La mort em parlava, ambdues publicades per l’editorial Barcanova. En la seva pàgina web (www.noemibages.cat) convida tothom a apassionar-se per la literatura.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s