Com sobreviure a les xarxes socials

Un llibre de Leti Rodríguez
Ara Llibres, 2016 – 188 pàg.
BIB-ID 1554217739 – 681.3 ROD
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Consells, recomanacions, casos d’èxit, exemples curiosos, confessions i freaksecrets de la social media manager que viu 12 hores al dia el #socialmierder

Les xarxes socials ens han canviat la vida. A un ritme accelerat, hem modificat els nostres hàbits, la nostra feina, la manera de relacionar-nos… Pràcticament no ens n’hem adonat, però vivim hiperconnectats des que ens despertem fins que anem a dormir. Malgrat que alguns es resisteixin al canvi, les xarxes s’han instal·lat a tots els àmbits de la nostra vida.
De la mà de la @Letibop, la social media manager més popular de Catalunya, coneixerem tots els trucs, els secrets i les anècdotes més sucoses de les xarxes socials. Qui són els influencers? I els haters? Què fa realment un community manager? Existeix la mort per selfie? Puc millorar la feina gràcies a les xarxes? I viatjar més econòmicament? I… quines són les millors apps per lligar?!? Per moure’ns com peixos digitals per les pantalles, les confessions i els secrets de la #socialmierder @Letibop ens aclariran tots els dubtes!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s