El món on visc

Un llibre de Helen Keller
Traducció de Dolors Udina
Viena Edicions, 2016 – 120 pàg.
BIB-ID 1554218408 – N KEL
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Helen Keller va néixer en un poblet d’Alabama l’any 1880. Quan tenia un any i mig, va quedar sorda i cega a conseqüència d’unes febres. Aquest absolut aïllament la va convertir en un animaló perdut en una infinita foscor silenciosa, i va viure així fins que, quan ja tenia 7 anys, els seus pares li van trobar una educadora que, després de guanyar-se la seva confiança, li va abocar un gerro d’aigua a les mans i, a continuació, li va lletrejar al palmell la paraula aigua. Així va despertar-la de les tenebres.

En aquest llibre extraordinari, Helen Keller descriu amb una emocionant subtilesa com és la seva percepció del món a través del tacte, l’olfacte i el gust, i de quina manera, mitjançant el llenguatge i la imaginació, es construeix la realitat en el seu cap. Les seves explicacions transmeten un missatge vibrant que vol fer arribar a tothom: els anomenats discapacitats estan sobrecapacitats en sensibilitats que la majoria dels humans ni tan sols sabem que existeixen.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s