14. L’autobiografia

Un llibre de Johan Cruyff
Traducció de Gustavo Raluy
Columna Edicions, 2016 – 319 pàg.
BIB-ID 1554217142 – B 92 CRU
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Considerat una de les figures essencials de la història del futbol, l’estil i la filosofia de Johan Cruyff han influït en entrenadors i jugadors de la talla de Pep GuardiolaArsène WengerÉric CantonaXavi. Els èxits recents del futbol, tant en l’àmbit dels clubs com en l’àmbit internacional, han estat considerats per molta gent com el resultat evident de l’impacte de Cruyff en el futbol contemporani.

14. L’autobiografiaCruyff ens explica la seva història personal i professional i ens revela la filosofia que va definir el seu joc i que tant ha marcat generacions de futbolistes, entrenadors i seguidors.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s