Accents de llibertat

Un llibre del Grup Abrahàmic d’AUDIR
AUDIR, 2017 – 80 pàg.
BIB-ID 1554170999 – 291 ACC
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

El Grup Abrahàmic de Diàleg Interreligiós de l’AUDIR (Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós) arran de les converses que hem mantingut (des del març del 2013 fins el juny del 2015) sobre les nostres experiències d’alliberament vinculades a les nostres creences, i ajudats pels diàlegs del llibre El petit príncep, hem escrit aquest llibret, que intenta reflectir aquest treball del grup.

En aquest relat novel·lat hi coincideixen diverses persones, de diferents tradicions religioses, i el personatge del petit príncep, amb el qual qual dialoguen. Expressen el que viuen, el que senten, el que creuen. Mitjançant el diàleg d’aquestes persones, volem, en una forma literària, àgil, i a la vegada profunda, donar a conèixer les creences que hi són representades (jueva, cristiana en diverses versions, islàmica, budista, agnòstica).

També hi trobareu cites de El petit príncep, comentades per cada persona del grup, i una interpretació religiosa i espiritual (d’una existència oberta a la transcendència, a la relació amb l’absolut…), d’aquest llibre tan popular i tan difós i profund, d’Antoine de Saint-Exupéry.

Volem compartir les nostres reflexions sobre l’alliberament de les pors i dels condicionaments, sobre els vincles necessaris per construir una societat nova i sobre la transcendència com a tema vital.

Et convidem a llegir Accents de llibertat, un relat apte per a infants, joves i adults, adreçat a les persones que cerquen i que es pregunten sobre el sentit de la vida.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s