Peixos continentals a Catalunya

Un llibre d’Enric Aparicio
Amb contribucions de Carles Alcaraz Cazorla, Gerard Carmona-Catot, Emili García-Berthou, Quim Pou-Rovira, Rafel Rocaspana Jové, Josep Vargas Pera i Dolors Vinyoles Cartanyà
Lynx Edicions, 2016 – 251 pàg.
BIB-ID 1554217081 – 597 APA
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Ecologia, conservació i guia d’identificació
Aquesta obra és el resultat de molts anys d’un afany entusiasta per conèixer millor els peixos dels sistemes fluvials del nostre país i l’ecologia dels ambients on viuen. Per tal de facilitar la identificació de les espècies, se’n proporcionen claus per a la seva determinació i fitxes descriptives. En total es tracten 29 espècies autòctones i 30 espècies introduïdes, de les quals se’n proporcionen fotografies d’alta qualitat. Les fitxes inclouen també informació sobre l’hàbitat, els trets biològics, la distribució actual amb mapes detallats i una valoració del seu estat de conservació a Catalunya.
En altres capítols es descriuen aspectes generals de la biologia dels peixos, com la morfologia, el creixement, la reproducció, l’alimentació i el comportament, així com informació bàsica sobre els impactes ambientals que amenacen els peixos i els ecosistemes aquàtics.
Aquesta obra està dirigida a naturalistes, estudiants, pescadors, científics, gestors del medi natural i, en general, qualsevol persona interessada en l’ecologia i conservació dels nostres rius, estanys i embassaments.

S’hi inclou un resum en castellà, anglès i francès.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s