Hem nedat a l’estany amb lluna plena

Un llibre de Raimon Esplugafreda
Columna Edicions, 1996 – 144 pàg.
BIB-ID 1554170746 – CL JN ESP
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Recuperar una marededéu romànica pot portar molts maldecaps, i en Raimon i la Miquèla prou que ho saben. Aquesta desesperada recerca per camins i dreceres del Pirineu més feréstec els farà descobrir una petita comunitat aïllada entre muntanyes, un paradís idíl·lic on és permès d’entrar-hi, però d’on no es pot sortir. Els nostres protagonistes saltaran d’embolic en embolic i alhora naixerà en ells una profunda amistat que els portarà a tastar el risc de l’aventura i l’atracció del primer amor.

Raimon Esplugafreda (Balsareny, 1943) és el pseudònim d’un professor de matemàtiques d’un institut de batxillerat. Combina la tasca de la docència amb el conreu de la literatura juvenil, i fins ara ha publicat tres novel·les: Hem nedat a l’estany amb lluna plena (1981), Potser aquesta nit a Cala Roja (1983) i Viatge a l’interior d’un gra d’arena (1988).

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s