Recull del XXVI Premi Literari Intercomarcal Anton Navarro

Impremta Tarragona, 2017 – 100 pàg.
BIB-ID 1554170098 – CL I3 PRE
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Si us ve de gust passar una estona entre fades i follets; animals que parlen; petits aventurers que, en colla o sols, no paren quiets i es fan molt amics, i altres protagonistes que viuen en entorns reals i inventats, llegiu els contes presentats al Premi pels alumnes de primària. En acabat, continueu i gaudiu de les històries escrites pels joves dels instituts dels Pallars i la Ribagorça: hi trobareu relats plens de sentiment, d’història, també d’ironia…. No us decebran.
I és per això que, un cop més, ens plau presentar-vos aquest recull que aplega els treballs guanyadors, finalistes i seleccionats de la darrera edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro, que té com a objectiu fomentar la literatura en català en aquestes tres comarques que tant comparteixen.
L’organització és a càrrec dels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, i els serveis comarcals respectius, pertanyents al Consorci per a la Normalització Lingüística. Però no hauria estat possible sense la col·laboració desinteressada dels membres del jurat d’aquesta edició, integrat per la senyora M. del Pilar Cases, el senyor Xavier Escudé i la senyora Anna Moreu, que es van encarregar d’escollir els escrits guanyadors entre els gairebé 180 textos presentats a concurs.
I cal fer un esment especial al professorat dels centres educatius per la seva dedicació i per afavorir la participació de l’alumnat en el Premi. Sens dubte, la seva tasca serveix no només per engrescar els autors novells a escriure i llegir, sinó també per iniciar-se en l’escriptura creativa amb la nostra varietat geogràfica.
Que la lectura i l’escriptura us acompanyin sempre.
Pròleg · Serveis de Català de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà

Inclou, entre d’altres, els següents treballs:

  • Fins a la lluna i tornar, de Núria de Moner Rafel (INS Hug Roger III)
  • Dent de lleó, de Genís Rodríguez Graells (INS Hug Roger III)
  • Diari d’un pallarès, de Josep Queró Garcia (INS Hug Roger III)

1554170098-signatura

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s