Ocellari il·lustrat de la Seu

Un llibre de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques de la Seu d’Urgell
Salòria Edicions, 2014 – 96 pàg.
BIB-ID 1554168712 – CL I 598 OCE
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

L’octubre del 1993 va néixer l’Escola d’Art, als baixos del nº 8 del carrer Major. Sempre recordaré com en aquell començament vaig tenir el suport d’unes alumnes que es van inscriure però que mai van arribar a aparèixer. Elles em van ajudar a començar i van aconseguir que tot allò tirés endavant fins ara.

La feina feta durant aquests 20 anys es pot percebre en passejar una estona per les diferents aules de l’Escola. Poc queda de tots els treballs que s’han anat realitzant durant aquests anys a l’Escola, cadascú se’ls emporta i passa a ocupar un petit raconet a casa seva, o guardat a les golfes.

Pensant a deixar testimoni d’aquesta feina dels alumnes al seu pas per l’Escola, va sorgir la idea de fer una activitat creativa entre tots, al voltant dels ocells que ens envolten. El alumnes de l’Escola es van posar a dibuixar sobre el tema, triant l’ocell que més els agradava. El resultat és aquest modest llibre que teniu a les vostres mans i que esperem que us agradi.

Josepa Travé

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s