L’arbre de les sabates

Un llibre d’Emilia Lang
Pea Green Boat Puppet Company, 2017 – 33 pàg.
BIB-ID 1554168442 – I1 LAN
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Estimat lector/a,

Espero que hagis gaudit del llibre. Els personatges que apareixen en aquest conte són titelles fets amb materials reciclats com teles, fustes, mitjons o llaunes. Formen part d’un espectacle de titelles que es diu L’arbre de les sabates, de la nostra companyia Pea Green Boat de Barcelona.

La història està inspirada en un arbre dels desigs que vaig veure a Paphos, Xipre. De les seves branques penjaven trossos de tela. Tot i que mai he vist un arbre de les sabates, sé que n’hi ha alguns als Estats Units. Es troben al costat de les carreteres; la gent penja les seves sabates velles de les branques i probablement també demanen un desig.

Emília

1554168442_signatura

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s