Per què llegir els clàssics, avui

Un llibre de Laura Borràs
Ara Llibres, 2011 – 187 pàg.
BIB-ID 1554172285 – 028 BOR
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Mai no és tard per arribar als clàssics, perquè precisament pel fet de ser-ho, guarden al seu interior un secret inexhaurible. El clàssic sempre és generós. D’ÈsquilJoyce, passant per FlaubertAusiàs MarchGoethe i autors contemporanis com ara Màrius Sampere Joan MargaritLaura Borràs ens guia en un viatge apassionant pels pilars de la literatura i ens respon amb un sí rotund a la pregunta de si té sentit, en ple segle XXI, llegir els clàssics.

Laura Borràs, avui Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, fou professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona. Dirigí el màster de Literatura en l’Era Digital de la mateixa universitat i el Grup 62, i també Hermeneia, grup de recerca sobre estudis literaris i tecnologies digitals. Col·laborà al programa de TV3 Els matins amb Josep Cuní parlant d’allò que més l’apassiona, la literatura; precisament el seu espai va ser guardonat amb el premi Atlàntida el 2010, que atorga el Gremi d’Editors.

1554172285_SIGNAT

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s