Clàssics moderns

Un llibre de Laura Borràs
Ara Llibres, 2013 – 185 pàg.
BIB-ID 1554172258 – 028 BOR
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Per què cal llegir els clàssics? Cal llegir per plaer, per aprendre, per desaprendre, per perdre’s, per retrobar-se, llegir per saber dels altres, llegir per conèixer-te tu mateix. Llegir per evadir-se, llegir per recuperar-se. Llegir, llegir, llegir, sempre. Perquè els clàssics s’ho valen, perquè nosaltres ho valem. Alimentar-se exclusivament dels productes de la temporada provoca anèmia cultural, per això ens calen els clàssics, avui, demà i sempre!

Clàssics modernsLaura Borràs ens transmet la seva passió per la lectura. Amb les seves paraules plenes d’entusiasme i convenciment, i amb brillants referències a altres arts com la pintura o la música, tornem a autors com KafkaSòfoclesAnna AkhmàtovaMaria-Mercè MarçalStendhal, Balzac i molts altres. Autors i obres que podem considerar, sense por d’equivocar-nos, clàssics moderns: textos excepcionals, intensos, que encara amaguen secrets, que ens interpel·len, que es dirigeixen a la nostra essència més íntima i que constitueixen un espai privilegiat de reflexió sobre la condició humana. Meravelles de la literatura, sense cap dubte. Obres que han sobreviscut a l’oblit perquè han estat llegides continuadament al llarg dels anys. I Clàssics moderns és una invitació a seguir-ho fent.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s