Paisatges d’arreu del món

Text de Claire Lecoeuvre
Il·lustracions de Vincent Mahé
Símbol Editors, 2018 – 48 pàg.
BIB-ID 1554228971 – I 904 LEC
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Un desert de sal al bell mig de la muntanya boliviana, unes cascades grandioses entre els Estats Units i el Canadà, un bosc petrificat a Arizona o una badia plena de roques al Vietnam: els paisatges llegendaris tenen unes històries apassionants per explicar-nos.

Aquests testimonis geològics ens recorden els milers de milions d’anys durant els quals la Terra ha anat adoptant la seva forma actual. Històries que revelen també la vida dels homes en aquests indrets excepcionals i l’impacte sovint destructor de la vida humana sobre el medi. De continent en continent, descobrirem uns paisatges espatarrants!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s