Les millors ferrades de Catalunya i l’Aragó oriental

Un llibre de Pep Mayolas · Miquel Soro
Editorial Alpina, 2018 – 174 pàg.
BIB-ID 1554229268 – 796.5 MAY
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Teniu a les mans una selecció de les millors vies ferrades de Catalunya i l’Aragó oriental. Fins a 35 recorreguts que han estat escollits entre una cada vegada més nombrosa representació d’aquest tipus de rutes a casa nostra. Una selecció acurada que s’ha fet des del coneixement més actualitzat de tots aquests itineraris i que incorpora unes quantes vies que no s’han publicat mai abans.

Els autors han filtrat tant la dificultat com els aspectes tècnics de cada recorregut ressenyat mitjançant sempre el mateix sedàs. D’aquesta manera, la guia ofereix informació a partir d’una visió homogènia i unificada, que permetrà als usuaris escollir les vies des d’un mateix criteri.

Les 35 fitxes són una mostra de la bona salut de l’especialitat a casa nostra, fet que possibilita la incorporació de nous practicants, necessàriament vinculats al món de la muntanya. Els autors pretenen, sobretot, oferir un llibre pràctic que aporti la informació necessària per escollir el recorregut més adaptat a les seves necessitats o ambicions.

En definitiva, una acurada i actualitzada selecció de les millors vies ferrades que us oferirà grans experiències.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s