El codi indesxifrable

Un llibre de Jennifer Chambliss Bertman
Traducció d’Esther Roig
Estrella Polar, 2018 – 366 pàg.
BIB-ID 1554229152 – JN BER
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Un nou repte dels Caçadors de Llibres! T’hi atreveixes?

El senyor Quisling, el professor de socials de l’Emily i en James, definitivament amaga alguna cosa, i tots dos nois es mantenen en alerta màxima. D’una banda, hi ha la nota amb un codi que l’home va perdre a la festa de presentació d’un llibre de Poe. De l’altra, el descobriment d’un rastre de missatges encriptats en llibres de Mark Twain, amagats a través dels Caçadors de Llibres. Però el més sospitós és el fet que cada llibre ocult desencadena un incendi provocat.

Mentre els intrèpids amics investiguen, descobreixen que el senyor Quisling ha estat buscant un pergamí antic: el codi indesxifrable. Aquest nou misteri és irresistible, però l’Emily i en James no poden ignorar els senyals que indiquen que el seu professor podria ser el piròman.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s