Plou i fa sol

Tantàgora, 2007 – 40 pàg. + CD-Audio
BIB-ID 1554166462 – I 78 ROS
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Entre la tradició i la innovació

Aquest treball reuneix les veus de sis dones d’edat, procedència lingüística i color de veu diferents que expliquen i posen so a dotze relats protagonitzats per bruixes. Les narraciones pertanyen a gèneres diferents (llegenda, rondalla, creença, contarella).

Amb aquest CD, Tantàgora vol contribuir a difondre diferents contes de bruixes, i també proporcionar ocasions per gaudir escoltant històries explicades oralment i per escrit de noves maneres.

Vet aquí una bona oportunitat per conèixer allò que la gent ha cregut i ha imaginat sobre les bruixes, i les pors que han generat la seva presència. I, a més, per comprovar fins on arriba la nostra capacitat per seguir-hi creient.

Disposeu-vos, doncs, a escoltar els contes tal com els expliquen les narradores i el seu innovador acabament musical. Dins del llibre també trobareu les versions escrites d’aquestes històries que jo mateixa he fet.

Roser Ros

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s