Eureka i Plutó

Text: Marc Vidal i Bori
Il·lustracions: Jordi Siscart i Ribes · Marc Vidal i Bori
Editorial Fonoll, 2016 – 26 pàg. + CD
BIB-ID 1554217791 – I2 VID
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

L’Eureka era una noia molt curiosa i somiadora que es passava tot el dia taral·lejant la Cançó de l’Eureka. L’astronomia era una de les seves grans aficions i investigant sobre els planetes terrestres del Sistema Solar va aconseguir contactar amb els seus habitants, que la van convidar, com a representant de la Terra, a una festa de germanor que se celebraria a Mart.

Era l’escenari ideal per donar a conèixer la cançó del desè aniversari del Club Banyetes: 10 de Club! Sense perdre ni un segon, va avisar els seus amics Banyetes, Pau i Mambé perquè l’acompanyessin en aquest emocionant viatge galàctic.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s