Blanc

Un llibre de Jordi Solé Comas
Il·lustrat per Miguel Gallardo
Explicat per Dani Arrebola
Signat per Brisa Nebot Rosés · Intèrpret de Llengua de Signes Catalana
Tantàgora, 2011 – 28 pàg. + DVD
BIB-ID 1554166084 – I3 SOL
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

El dia 2 de desembre de 2010, el Jurat va acordar per unaminitat atorgar el III Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats a l’obra titulada Blanc, per la seva capacitat de capgirar un fet real i convertir-lo en una història fresca i divertida on la tendresa, la ironia i el sentit de l’humor acompanyen el lector en aquest viatge.

Una història sobre un goril·la i de com va arribar a canviar de color. Un llibre dirigit a un públic adult i juvenil, de 12 a 99 anys.


Jordi Solé Comas és periodista, escriptor. Ha estat col·laborador de la revista Fotogramas, del programa de TV3 El Club i del radiofònic Versió Càmping a RAC1. Actualment treballa com a freelance i és lector professional de guions cinematogràfics. Com a escriptor ha publicat Telemanía, las 500 mejores series de TV (Salvat, 2000), la novel·la històrica sobre el fill de Juli CésarCleopatra Hijo de dioses (Pàmies, 2010) i el thriller històric sobre l’estada de Buffalo Bill a Barcelona l’any 1889, Barcelona Far West (Pàmies, 2010).

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s