Circ Cossigolles

Idea original de Yasmina Francesch Muñoz
Adaptació de l’Associació Cultural Cambuleta
Il·lustracions de Guillem Ambrós
Associació Cultural Cambuleta, 2016 – 30 pàg. + CD-Audio
BIB-ID 1554166183 – CL I2 FRA
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Allà de dies, en un poblet del Pallars, hi visquive una gran canallada. Els més xics del poble erin l’Aidí, l’Ainet, lo Josep, lo Jaume i el Ton. Se passaven tot lo dia junts jugant i saltant pes carrers. Tots cinc teniven la cara ben colrada de tant que els tocave el sol i l’aire. No paraven ni un moment. Ni temps de moca’sPra açò la gent els va bateiar com “la ronda del moc”.

A l’Aidí l’animoraven tota classe d’animalons. Sempre anave a tot arreu amb lo seu gosset Xampurnades i alhora eri molt amiga dels atres gossos del poble que moïven la cua cada vegada que la veïven. També la feven tornar boja es cavalls i les eqües, i sempre que podive els donave un roïgó de pa sec pra fe’ls contents.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s