Mirall trencat

Un llibre de Mercè Rodoreda
Amb un postfaci de Marta Nadal
Club Editor Jove, 2018 – 414 pàg.
BIB-ID 1554165986 – N ROD
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

«Una família rica, una casa abandonada, un jardí desolat… Tenia ganes de fer una novel·la on hi hagués tot això.» Mirall trencat és la més profusa de les novel·les de Mercè Rodoreda, un retrat de família al llarg de tres generacions, i un imponent retrat de dona amb la figura de Teresa Goday.

Amb el pròleg de l’autora i un postfaci de Marta Nadal.


Mercè Rodoreda i Gurguí (Barcelona, 1908 – Girona, 1983) és l’escriptora més llegida i més traduïda de la literatura catalana. Les seves grans novel·les: La plaça del DiamantEl carrer de les CamèliesJardí vora el marMirall trencat Quanta, quanta guerra…, han estat publicades per Club Editor a mesura que l’autora les donava per enllestides, així com la novel·la pòstuma La mort i la primavera.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s