Les hores llunyanes

Un llibre de Kate Morton
Suma de Letras, 2012 – 633 pàg.
BID-ID 1554165869 – N MOR
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Tot va començar amb una carta. Una carta que feia molt temps que estava extraviada i que s’havia quedat en l’oblit durant més de mig segle en una saca de correus, a les golfes fosques d’una casa insignificant de Londres…

L’Edie Burchill i la seva mare mai no han estat gaire unides. Però un diumenge a la tarda arriba una carta a casa seva, perduda des de feia temps, que porta com a remitent Mildehurst Castle, a Kent (Anglaterra), i l’Edie comença a pensar que la fredor de la seva mare amaga un antic secret.

Durant la Segona Guerra Mundial, la mare de l’Edie fou evacuada de Londres i la va acollir la misteriosa Juniper Blythe a Mildehurst Castle, on vivia amb les seves germanes bessones i el seu pare, en Raymond, autor del clàssic infantil La veritable història de l’home de fang. L’esplèndid i enorme castell li revela un nou món en què descobreix la fantasia i el plaer de la lectura, però també els seus perills.

Cinquanta anys després, quan l’Edie busca respostes a l’enigma de la seva mare, se sent atreta per Mildehurst Castle, on viuen les excèntriques bessons i la Juniper, ja ancianes.

Al castell ruïnós, l’Edie investiga el passat de la seva mare. Però hi ha altres secrets que s’amaguen entre les seves parets, i l’Edie està a punt d’esbrinar moltes més coses de les que esperava. El que realment va passar en les hores llunyanes ha estat esperant molt de temps que algú ho revelés.


Amb un estil evocador i una elegant manera de narrar que remet a Dickens, les germanes BrönteJane AustenKate Morton fa un pas més en la novel·la clàssica victoriana per submergir-nos en una trama absorbent i compondre un trencaclosques tan bell com brillant.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s