Alegria

Un llibre de Ricardo Alcántara
Il·lustracions d’Èlia Fernández Tobella
Baula, 2016 – 36 pàg.
BIB-ID 1554216374 – I2 ALC
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

L’Alegria va néixer al carro d’un circ. Encara que el seu pare era pallasso i la seva mare ballarina, ella volia ser trapezista. Per fer piruetes al trapezi havia de ser molt valenta i tenir ales, encara que no es veiessin. Seria capaç d’aconseguir-ho?


Ricardo Alcántara va néixer a l’Uruguai. Des de fa molts anys resideix a Barcelona. Els seus llibres han estat traduïts a diversos idiomes i han obtingut importants premis, però, sense cap mena de dubte, el més important de tots és l’interès que la seva obra desperta entre els joves lectors.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s