Presentació del llibre “La dona alada i les feres del Cardós”

L’Associació Cultural, Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós i l’Ajuntament de Sort us conviden a la presentació del conte-guia

LA DONA ALADA I LES FERES DEL CARDÓS

de Jan Lengua i Blanca Doya
amb il·lustracions de Jordi Ciborro

que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer, a les 6 de la tarda (18.00h)
a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà (plànol)

  • Fauna, geologia i paisatge
  • Com recuperar antics camins de la memòria dels seus habitants
  • Perdre’s per racons màgics dels padrins i dels nens

Entrada per a tots els públics. Us hi esperem!

El conte-guia La dona alada i les feres del Cardós relata la història de com els padrins, padrines, nens i nenes de les Valls de Cardós troben la fórmula perquè els seus desitjos es facin realitat, ja que amb el seu esforç, aconsegueixen tenir els camins nets entre pobles i els seus veïns més contents i units.

També són protagonistes del conte el mossèn, la metgessa, la mestra, els bombers voluntaris i la fauna salvatge (o feres). Darrera d’aquesta iniciativa hi ha la difusió de la cultura de les herbes medicinals, els treball manual, la cura de la llar, el camp i la família i, actualment, el sentiment d’abandó del món rural.

El conte va acompanyat d’una guia per conèixer els 18 pobles de les Valls de Cardós i els seus racons màgics, sempre a tocar del poble. En cada passejada hi ha elements descrits pels padrins i padrines, que rememoren tot allò que van conèixer quan eren joves: coves, llobateres, passos, bordes, costums…

Organitzen: Associació Cultural Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós / Biblioteca Municipal de Sort
Amb el suport de: Consell Comarcal del Pallars Sobirà / Servei de Biblioteques del Departament de Cultura / Ajuntament de Lladorre / Ajuntament de Vall de Cardós / Ajuntament d’Esterri de Cardós / Parc Natural de l’Alt Pirineu / Departament de Territori i Sostenibilitat / Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural / Edicions Salòria

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s