Al sostre del món

Un film de Rémi Chayet
França/Dinamarca, 2015 – 81 min.
Qualificació d’edats: tots els públics
BIB-ID 1554164004 – I DVD 791.4 CHA
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davoi, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.


Al sostre del món és la història de l’aventura extraordinària de la Sasha, una noia que s’obre pas a través de les expectatives d’una societat que intenta retenir-la. Ambientada a la Rússia del s. XIX, és una pel·lícula plenament moderna que ens fa viatjar fins al bellíssim paisatge del Pol Nord, aquí representat amb uns dibuixos de tintes planes de colors i amb un moviment inspirat en l’animació japonesa. Acompanyem a la Sasha en el viatge més emocionant!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s