L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta

Un film de Pierre-Luc Granjon · Pascal Le Nôtre
França, 2008 – 52 min.
BIB-ID 1554163915 – I DVD 791.4 GRA
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

L’hivern s’abat sobre el regne i l’Ogre de les Muntanyes s’emporta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic. Gràcies a en Lleó i els seus amics, tornaran tots a casa sans i estalvis. Però, a la primavera, algú enverina l’aigua de la ciutat i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnaval.


Dos primers capítols de la tetralogia francesa Les quatre saisons de Léon. Un univers bellament dibuixat, amb fons preciosistes i decorats disposats com al guinyol o com una il·lustració, habitat per marionetes de làtex animades en stop-motion tan ben caracteritzades que cada protagonista és tot un món amb la seva personalitat i riquesa. D’hivern a tardor… és una delícia viure les estacions amb tots aquests personatges!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s