L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta

Un film de Pierre-Luc Granjon · Pascal Le Nôtre
França, 2015 – 52 min.
Qualificació d’edats: tots els públics
BIB-ID 1554163889 – I DVD 791.4 GRA
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguna se n’empesca. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya d’unicorn.


Els dos darrers capítols de la tetralogia francesa Les quatre saisons de Léon ens porten les històries protagonitzades per personatges peculiars i entranyables com en Lleó, un jove ós adoptat per una parella d’apicultors que viu una preadolescència complicada, la princesa Melià Pa de Pessic, l’elefant Anníbal i en Punxó, l’eriçó rondinaire. A partird’un seguit d’aventures fantàstiques, emprenen un viatge deliciós a través de l’estiu i la tardor per trobar el camí de tornada a casa.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s