Phantom Boy

Un film d’Alain Gagnol · Jean-Loup Felicioli
França, 2015 – 84 min.
Qualificació d’edats: +7
BIB-ID 1554163852 – I DVD 791.4 GAG
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Un misteriós gàngster desfigurat fereix l’Alex, un inspector de policia que el segueix. Immobilitzat a l’hospital, Alex hi fa amistat amb Léo, un noi d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos. Com un fantasma, invisible per tothom, alça el vol i passa a través dels seus murs.


Phantom Boy, és una pel·lícula ambientada a Nova York, que barreja el gènere policíac i el fantàstic. També té un aire dels films de superherois. Igual que els herois de ficció de moltes pel·lícules, Léo, el seu protagonista, s’enfronta a l’adversitat i, en concret, a dos desafiaments, vèncer el gàngster perillós i superar la seva malaltia.

Phantom Boy és una història amb aventura, intriga, emoció i bellesa, meravellosament realitzada amb dibuixos animats pintats a mà sobre 192.000 fulls de paper, encara que també amb eines informàtiques. El primer llargmetratge dels seus directors és Un gat a París, film que va competir per l’Òscar el 2012.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s