Neu i els arbres màgics

Un film de Benoît Chieux · Chaitane Conversat · Yulia Aronova
França, 2015 – 51 min.
Qualificació d’edats: +4
BIB-ID 1554163825 – I DVD 791.4 NEU
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Les quatre històries que componen aquest film s’inicien amb Tigres enfilats, protagonitzada per un nen molt mandrós que amb el seu enginy posarà les feres a la seva mercè. A El petit brot s’explica la història d’una nena i la seva roba màgica. One, two, tree conta les aventures d’un petit arbre que un bon dia es posa a caminar. Per últim, a Neu uns nens que van d’excursió queden colgats per una tempesta sobtada de neu, i en Filemó descobrirà que una família esquimal s’ha instal·lat a prop de casa seva.

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i els arbres màgics ens fan somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus mons, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s