A l’amic escocès

Un llibre de Maria Barbal
Columna Edicions, 2019 – 308 pàg.
BIB-ID 1554163618 – CL N BAR
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

El dibuix del jardí de l’hospital on dos soldats ferits s’estan curant porta una dedicatòria: «A l’amic escocès». La va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçada a un brigadista de la Guerra Civil espanyola. Tant l’un com l’altre contribueixen a fer memorable aquesta novel·la. Assistim a la infantesa i joventut del Benet, al seu ampli ambient familiar, a com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, a la seva gran història d’amor i d’amistat, que ha crescut forta en moments difícils i s’alça per damunt dels anys. El George ens fa saber el que encara ens faltava conèixer de tots dos, i llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha possat les arrels a la terra de l’altre.

1554163618-SIGNATURA

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s