Grand Prix a la muntanya dels invents

Un film d’Ivo Caprino
Noruega, 1975 – 88 min.
Qualificació d’edats: +6
BIB-ID 1554163555 – I DVD 791.4 CAP
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus amics: el pessimista mussol Lambert i el valent i optimista Sonny. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí, I’ll Tempo Gigante, per fer front al campió mundial de Fórmula 1, que no és ni més ni menys que un antic ajudant que va robar la fòrmula d’un motor a en Teodor.


Grand Prix a la muntanya dels invents és un llargmetratge d’animació d’una qualitat excepcional. Resulta tan divertit i apassionant pels adults com pels infants. Resulta tan divertit i apassionant pels adults com pels infants. L’elevada qualitat artística del film i la seva tècnica extremadament avançada va despertar l’admiració dels crítics cinematogràfics escandinaus i continua sent el film noruec més vist de tots els temps. Ara, recuperant el doblatge original en català, rescatem aquesta llegendària pel·lícula que va ser tot un èxit a Catalunya. Agafeu-vos fort a la cadira!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s