Directrius IFLA per a la biblioteca escolar

Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, 2018 – 99 pàg.
BIB-ID 1554162510 – 027 DIR
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

El COBDC ha publicat la traducció al català de la segona edició revisada de les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar, projecte dut a terme en col·laboració amb el Departament de Cultura i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta nova edició ha estat desenvolupada per donar suport als professionals que treballan en biblioteques escolars així com als gestors dels centres educatius en la seva feina de garantir que tot l’alumnat i professorat tingui accés a programes i serveis efectius de biblioteca escolar, proveïts per personal bibliotecari qualificat.

Les Directrius IFLA per a biblioteques escolars són el resultat del treball dels membres del comitè permanent de l’IFLA Section of School Libraries i del Comitè Executiu de la International Association of School Librarianship (IASL), així com d’altres membres de la comunitat internacional de biblioteca escolar, que han compartit els seus coneixements i passió pel projecte.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s