Les aventures d’en Nic (Baix Camp i Ribera d’Ebre)

Un llibre de Rosana Andreu
Il·lustracions d’Irene Gutiérrez
Llibres del Fantabulós & Fantabulèxic, 2017 – 109 pàg.
BIB-ID 1554300013 – I3 AND
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Nic és un ruc català força intel·ligent: de vegades més que molts humans. Diu que, tenint a la família una tieta llunyana tan xerradora com la mula Francis, no podia quedar-se enrere. I així, amb el Jordi ha començat a recórrer tota la geografia comarcal catalana. Va néixer al Baix Camp i a quatre potes es passeja per casa seva i per la veïna Ribera d’Ebre. A més del Jordi, el seu amo, té una amiga íntima, la Rosana Andreu, una bibliotecària-ciclista a qui li parla de pobles, costums i tradicions; encara que en el seu viatge animal no sempre les coses surten com voldrien, no trobareu millor guia turística al país.

Digueu-li ruc, però és que com en Nic no n’hi ha cap altre. Si fins i tot alcaldes, regidors i vilatans la surten a rebre, al pas pels pobles i sempre, sempre puja les fotografies a les xarxes socials. De ruc?, ni un pèl.

 

1554300013-DEDICATÒRIA

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s