Horari d’estiu

Amb motiu de l’inici de la temporada estiuenca, i amb l’objectiu de diversificar públics i arribar al màxim nombre d’usuaris, la Biblioteca Pública de Sort modifica l’horari d’atenció al públic de l’1 de juliol al 15 de setembre

De dilluns a divendres
de 10 del matí a 2 del migdia
(10.00-14.00h)

Recordeu que a la nostra web bibliosort.cat i al catàleg en línia ARGUS podeu consultar el nostre fons i les darreres novetats rebudes, i que amb el carnet de la Biblioteca podeu accedir de manera gratuïta al préstec de llibres electrònics, revistes i cinema a la plataforma eBiblio.cat 

A més, amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, disposeu d’un servei de bústia de retorns a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, oberta de dilluns a dissabte de 9 a 15 h i de 16 a 19 h i els diumenges i festius de 10 a 14 h.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s