30 manaments per tractar amb adolescents

Un llibre de Juanjo Fernández
Editorial Claret, 2015 – 143 pàg.
BIB-ID 1554300116 – 159.922.7 FER
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

«Manaments» per tractar amb adolescents? «Manaments»? Ai, que us heu equivocat amb aquest títol…!

Doncs no és un error, perquè una part d’aquest llibre són, efectivament, manamentsManaments que en realitat no obliguen, sinó que configuren una proposta que vol contribuir a una vida més feliç, que inclogui una millor comunicació pares-fills en l’adolescència.

30 manaments per tractar amb adolescents és un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu: «És que no ens explica res!» i en canvi l’adolescent pensa: «No paren de preguntar… No callen mai!».

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10… o fins al número que calguiEvitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t’ho preguntaRecordaràs que l’adolescent fonamentalment menja, dorm i s’arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d’il·lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixes-d’eines i mames-sismògraf!


De l’autor que us va ensenyar a ajudar els fills a estudiar, arriba ara un llibre pràctic i amè per tractar amb els vostres estimats «adolescents pollosos»!

1554300116-SIGNATURA

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s