Les novetats del nostre fons es traslladen a Twitter!

A causa d’un endarreriment important en el procés de les novetats bibliogràfiques – llibres i DVDs – del nostre fons i davant la imminent arrencada de les obres de la nova Biblioteca Central Comarcal (+info) hem pres la decisió, per agilitzar la seva posada a disposició dels nostres usuaris i usuàries, de deixar de publicar en aquesta web ressenyes de novetats fins que no ens haguem posat al dia.

No obstant, sí que les podreu trobar al nostre Twitter @bibliosort, on enllaçarem a la fitxa del llibre o pel·lícula a les seves respectives editorials o bases de dades de cinema perquè disposeu de tota la informació al respecte.

D’altra banda, la secció Quiosc virtual desapareix fins a nou avís – podeu consultar les revistes disponibles aquí – i en aquesta web només penjarem informació d’activitats i novetats importants sobre el servei.

Confiem a reprendre ben aviat el ritme de publicació; de moment, us preguem disculpeu les molèsties i us agraïm el vostre suport!

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s