L’homenatge

Un llibre de Xulio Ricardo Trigo
Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica
Columna Edicions, 2017 – 299 pàg.
BIB-ID 1554215193 – N TRI
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Sitges, 1932. Convidat per la vídua d’en Santiago Rusiñol, en Carles Solé arriba a l’estació de tren de Sitges per allotjar-se al Cau Ferrat. El seu objectiu és l’homenatge escrit que vol dedicar al moviment modernista, però en realitat persegueix una venjança personal contra els grans pintors que molts anys enrere li van negar un lloc de privilegi.

Amb tot, al fons del seu cor batega un altre sentiment molt més profund. Enamorat de la vídua d’en Ramon Casas, la Júlia Peraire, haurà d’enfrontar-se a moltes dificultats en aquesta reunió amb els membres del Modernisme que ell mateix ha convocat. La intervenció d’una dona aliena als seus plans farà que el resultat no sigui el que ell esperava.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s