Horari de Nadal de la Biblioteca Pública

 

Busques un racó tranquil per estudiar? Et cal connectar-te a Internet per treballar amb el teu portàtil? Vols desconnectar del brogit nadalenc en un ambient de silenci? T’has quedat sense lectura per Festes? Tens temps de veure sèries i pel·lícules del nostre fons de cinema? Voleu gaudir amb la canalla de la nostra sel·lecció de llibres infantils i àlbums il·lustrats? Aquest Nadal t’esperem a la Biblioteca Pública de Sort!

La Biblioteca continua oberta aquest Nadal en l’horari habitual de 4 a 8 de la tarda (16.00-20.00h) de dilluns a divendres, excepte Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis; a més, excepcionalment, estarà oberta de 10 del matí a 2 del migdia (10.00-14.00h) els dimarts 24 i 31 de desembre.

A la nostra pàgina web podeu consultar els serveis que us oferim i el nostre catàleg en línia. A més, durant aquestes Festes podeu passar a recollir la carta a SSMM els Reis Mags d’Orient i recordeu que el dissabte 28 de desembre, a les 7 del vespre (19.00h), tindrà lloc a la Sala de Plens la presentació de la novel·la històrica Dones de ferro, de Margarida Codina de casa Cossant de Sorre.

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos Bones Festes!!

carta-reis-2020

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s