El tren de les parades sense nom

Un llibre de Carles Sala i Vila
Il·lustracions d’Estela de Arenzana
La Galera, 2019 – 140 p.
BIB-ID 1554300735 – I3 SAL

La Lia puja al tren en direcció a Quintaforca. Va a passar-hi les vacances a casa de la tia Flàvia, però no vol anar-hi. A l’estació es fixa en una cosa estranya: el rètol està mig esborrat. Segurament el deuen estar reparant… I al vagó viatja un personatge sospitós que sembla ben bé un dolent de les pel·lícules. El trajecte no serà tan avorrit ni tranquil com la Lia es pensava…

Carles Sala i Vila (Girona, 1974). Ha treballat de mestre, però des de fa temps es dedica a l’artesania i escriure històries per a nois i noies. Li agraden molt les paraules, les plantes i, sobretot, en Pep, el seu fill. Amb les seves novel·les ha guanyat els premis més prestigiosos. A la Galera, també ha publicat Bona nit, Júlia, Cornèlius i el rebost dels impossibles, Xiroi, el meu amic núvol i Set entrevistes de por.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s