La Biblioteca romandrà tancada com a mesura de contenció del coronavirus

En el marc de les mesures de contenció i prevenció per la ciutadania del coronavirus adoptades per l’Ajuntament de Sort arran de l’activació del PROCICAT (Pla d’actuació d’emergències associades a malalties transmissibles emergents amb alt potencial de risc) i activació del Pla de Protecció Civil municipal la Biblioteca Pública de Sort romandrà tancada del 13 al 27 de març, ambdós inclosos, si bé aquest període es podrà modificar i/o ampliar en funció de l’evolució de la pandèmia.

En aquest sentit, us informem que ens hem posat en contacte amb el Servei de Biblioteques per tal de prorrogar els préstecs vençuts durant aquest període; tant aviat com sigui possible ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’informar de la nova data de venciment, però si rebeu algun avís automàtic de reclamació amb anterioritat us preguem ens el reenvieu a la bústia info@bibliosort.cat per tal que el puguem gestionar.

També, i com a mesura per evitar un col·lapse del servei, durant aquest període no es gestionaran noves reserves de préstec interbibliotecari; els documents que ja estan a la prestatgeria de reserves per a la seva recollida hi romandran fins a la reobertura del servei i com a mínim una setmana més.

En qualsevol cas, podeu gestionar els vostres préstecs mitjançant el portal i catàleg ARGUS, des d’on us podeu inscriure amb el vostre número de carnet de la Biblioteca i una contrassenya alfanumèrica de sis caràcters – us recomanem utilitzar el codi DDmmAA, on D i A són els dígits de dia i any i mm són els caràcters de les dues primeres lletres del mes -.

Amb aquests mateixos codis podeu accedir a la plataforma de préstec electrònica eBiblio, accessible des de l’ordinador i dispositius iOS i Android; mitjançant eBiblio podeu gaudir, a més de les darreres novetats publicades i de les seleccions que us suggereix la plataforma, d’un ampli fons de revistes en català i castellà i una àmplia tria de pel·lícules, documentals, música i dansa.

Si teniu problemes per accedir a eBiblio poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la bústia info@bibliosort.cat i us gestionarem l’accés.

Gràcies per la vostra comprensió, us preguem disculpeu les molèsties i, sobretot i per a la vostra seguretat i salut, us instem a seguir els consells sanitaris; ens veiem tots a la tornada!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s